Ansiktsbehandlingar

Jag börjar alla mina ansiktsbehandlingar med en noggrann hudanalys. Jag arbetar med Exuviance, Esse och Sans Soucis hudvårdsprodukter. Jag rekommenderar alltid det märke/produkter som passar din huds behov bäst och förstås…du och jag i samspråk med varandra, och efter det så skräddarsyr jag den behandling som passar din hud bäst. Det som ingår i behandlingarna kan variera från gång till gång beroende på ditt hudtillstånd och vad din hud behöver. Du behöver bara välja hur lång tid din behandling ska vara och sedan tar jag hand om din hud. Vill du ha en längre ansiktsmassage och dekolletagemassage och där brynplock ingår så är det den längre ansiktsbehandlingen på 75 min du ska välja. Jag ger dig tips och råd på hur du kan ta hand om din hud hemma på bästa sätt och vilka produkter som passar just din hud. Jag rekommenderar att gå på regelbundna ansiktsbehandlingar för att du ska uppnå bästa resultat med din hudvård. Du kan även boka tid enbart för en hudanalys, den kostar 525:- men om du köper minst två produkter så betalar du inget för hudanalysen.

 

Ansiktsbehandling  75 min  970:-

I den här behandlingen ingår en längre ansiktsmassage, dekolletagemassage och brynplockning.

 

Ansiktsbehandling  60 min 820:-

 

 

Ansiktsbehandling 45 min  640:-

 

 

Ansiktsbehandling 30 min 550:-

Det här är den snabbaste behandlingen och passar bäst när du behöver en Quick fix.

 

Kurbehandlingar 5 st beh. 2750:-

Kurbehandlingar är bra när man relativt snabbt vill komma tillrätta med något specifikt hudproblem eller om man bara vill få en extra effektiv och intensivt förnyande behandling.

5 behandlingar ingår i en kurbehandling. Den första behandlingen är på 60 minuter och de andra fyra behandlingarna är på 30 minuter vardera. Kuren görs med ca 1-2 veckors mellanrum.

 

ESSE PROBIOTIC SKINCARE

Esse Probiotik Skincare är en resultatinriktade hudvård som utgår från senaste forskningen som visar att vi består av mer mikrober än celler. Du kanske känner till probiotika för magen?

Esse producerar några av världens  mest avancerade ekologiska hudvårdsprodukter tack vare en djupgående förståelse för hudens mikrobiom och hur denna kan användas för behandling av huden.

Esse är ekocertificerat av Ecocert.

Esse är är ett så kallat koldioxidneutralt företag.

Esse har förbundits sig att stödja rättvis handel. Fair trade.

Esses vetenskapliga tester utförs av frivilliga i Bonn. Inga tester på djur och inga råvaror från företag som genomför djurförsök.

Inga animaliska substanser eller biprodukter. Esse är ackrediterade av  PeTa och Beauty Without Cruelty och alla produkter är märkta med Vegan Societys märkning.

Esses forskning är inriktad på att ta fram produkter som baseras på de allra senaste upptäckterna av aktiva ingredienser. Detta innebär att Esses produkter alltid innehåller de allra senaste och effektivaste upptäckterna.

Esse produkter arbetar för att bevara en varierad bakterieflora och förbättrar möjligheten för tillväxt av goda bakterier medan de samtidigt motverkar tillväxten av skadliga mikrober.

Esse förser huden med levande probiotika, probiotika extrakt och prebiotika.

 

 

TIPS! Önskar du en behandling med Esse Probiotic Skincare så vill jag rekommendera den här behandlingen (EXKLUSIV 75 min) som den första behandlingen!

 

ESSE PROBIOTIC SKINCARE EXKLUSIV 75 min. 1340:-

En världsunik ansiktsbehandling med levande bakterier.

Detta är en resultatinriktad och effektiv behandling som kombinerar probiotika (levande bakterier) med prebiotika ( näring åt hudens goda bakterier) tillsammans  med högeffektiva växtextrakt. Behandlingen gör att huden får en fantastisk lyster, spänst och elasticitet.

Ampull anpassas efter hudtyp och  ger ett djupverkande resultat!

En fantastisk skön och underbart avkopplande ansiktsbehandling med exklusiva ingredienser!

 

Du kan också välja en:

ESSE PROBIOTIC SKINCARE  60 min 990:-

 

KURBEHANDLINGAR

När du önskar att komma till rätta med något specifikt hudproblem relativt snabbt eller om du bara vill få en extra effektiv och intensivt förnyande behandling så kan jag rekommendera Kurbehandlingar.

 

ESSE PROBIOTIC SKINCARE AGELESS/ SENSITIV Kurbehandling  3500:-

Första behandlingen 60 min. De resterande tre behandlingarna 30 min./ tillfälle. Fyra behandlingar. ( En behandling/vecka under fyra veckor).

 

ESSE PROBIOTIC SKINCARE CLARIFYING/ BRIGHT Kurbehandling  2990:-

Första behandlingen 60 min. De resterande tre behandlingarna 30 min./ tillfälle. Fyra behandlingar. ( En behandling/ vecka under fyra veckor).

 

För att få bästa resultat av kuren så rekommenderar jag att du även vårdar din hud hemma med Esse Probiotic Skincare produkter.

 

 

Infuzion System

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in fukt tre millimeter ner i huden, helt utan nålar. Du får omedelbart effekt där linjer och mindre rynkor fylls ut. Huden får en jämn och fin yta med förnyad lyster.

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer.

För ultimat och hållbart resultat rekommenderas en kur på 3 behandlingar med ca en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en behandling var sjätte månad.

Läs mer på infuzionsystem.com

Helbehandling 1 zon 20 min  1900:- ,3 behandlingar 5500:-

Helbehandling 2 zoner, 40 min. 3500:-, 3 behandlingar 9500:-

Helbehandling 3 zoner, 60 min. 5000:-, 3 behandlingar 12000:-

 

Microneedling

Med den här behandlingen skapar man mikroskopiska kanaler på hudytan vilket stimulerar inuti huden och leder till förbättringar av hudytans struktur och allmänna utseende.

Pris per/behandling  1795:-

För bäst resultat rekommenderas 3-4 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

 

KOMBINANATIONSBEHANDLING med

MICRONEEDLING + INFUZION

Läs mer om Infuzion ovan, behandling och priser.

Microneedling pris 1295:-/ behandling i kombination med Infuzion.

 

 

OBS! Tid som ej avbeställs inom 24 timmar debiteras!

Reserverar mig för ev prisändringar.