Ansiktsbehandlingar

Jag anpassar varje enskild ansiktsbehandling efter hudtyp och hudtillstånd, efter din huds behov. I alla ansiktsbehandlingar ingår det rengöring och hudanalys och jag avslutar med passande produkter.  Jag utför behandlingarna med Exuviance eller Sans Soucis produkter och för mig är det viktigt att alltid välja de ”rätta produkterna”  de produkter som passar din hud bäst för att åstadkomma bästa resultat med behandlingen. För att uppnå bästa resultat med din hudvård så rekommenderar jag också att du fortsätter vårda huden med kompletterande produkter hemma och att regelbundet göra behandlingar. Detta för att bäst kunna påverka din huds tillstånd mot ett önskvärt mål. Hudtillståndet kan vara t ex att huden känns torr och ”livlös”, fuktfattig, röd och känslig, akne, ökad pigmentering, linjer och rynkor.

Jag hjälper dig med tips på vad just din hud kan behöva.

 

Ansiktsbehandling med/ utan AHA syra 75 min :- 890/-

Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar, skyddar och stärker huden.

En skön, omsorgsfull och avkopplande behandling!

Behandlingen passar alla!

I behandlingen ingår rengöring och peeling av ansikte, hals och dekolletage  porrengöring, brynplock/vax, massage av ansikte, hals och dekolletage och mask.

 

Ansiktsbehandling med/utan AHA syra 60 min 750:-

En passande behandling när huden behöver extra omsorg av rengöring.

Den här behandlingen lägger fokus på en effektiv djuprengöring av din hud och en grundlig  porrengöring passar bra för alla men särskilt bra för en bland-/fet hudtyp och akne.

I behandlingen ingår peeling, porrengöring, mask.

 

Ansiktsbehandling med/ utan AHA syra 60 min 750:-

När din hud behöver en effektiv rengöring med porrengöring men då tid finns över för massage så gör jag en lättare massage av ansikte och hals och eller brynplock.

 

Ansiktsbehandling med/utan AHA syra 45min 550:-

Den här ansiktsbehandlingen innehåller peeling och mask och rekommenderas som kurbehandling men den fungerar också bra som en snabbt uppfräschande ansiktsbehandling. I behandlingen ingår även en lättare porrengöring eller en lätt massage av ansikte.

 

Ansiktsbehandling med/ utan AHA syra 30 min 490:-

En behandling som kan passa när man på kort tid vill unna sig en effektiv ”fix” för huden eller ett bra komplement till längre ansiktsbehandlingar men som du också kan variera med för att gå mer regelbundet. I den här behandlingen ingår peeling och mask.

Passar också bra som en kurbehandling.

 

Kurbehandlingar

En kurbehandling är en ansiktsbehandling som utförs ett antal gånger med en viss regelbundenhet för att få en större intensitet i din hudvård. Detta är bra för dig som som relativt snabbt vill komma tillrätta med något specifikt hudproblem eller bara vill få en extra effektiv och intensivt förnyande behandling. Allra bästa resultat fås i kombination med kompletterande produkter för hemmabruk.

Vid köp av 5 behandlingar samtidigt så bjuder jag på den 6:e behandlingen.

 

Infuzion System

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in fukt tre millimeter ner i huden, helt utan nålar. Du får omedelbart effekt där linjer och mindre rynkor fylls ut. Huden får en jämn och fin yta med förnyad lyster.

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer.

För ultimat och hållbart resultat rekommenderas en kur på 3 behandlingar med ca en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en behandling var sjätte månad.

Läs mer på infuzionsystem.com

Helbehandling 1 zon 20 min  1900:- ,3 behandlingar 5500:-

Helbehandling 2 zoner, 40 min. 3500:-, 3 behandlingar 9500:-

Helbehandling 3 zoner, 60 min. 5000:-

 

Microneedling

Med den här behandlingen skapar man mikroskopiska kanaler på hudytan vilket stimulerar inuti huden och leder till förbättringar av hudytans struktur och allmänna utseende.

Pris per/behandling  1795:-

För bäst resultat rekommenderas 3-4 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

 

Kombinationsbehandling med

Microneedling+ INFUZION

Läs mer om Infuzion ovan, behandling och priser.

Microneedling pris 1295:-/ behandling i kombination med Infuzion.

 

 

OBS! Tid som ej avbeställs inom 24 timmar debiteras!

Reserverar mig för ev prisändringar.