Julhandel pĂ„ salongen🎁

Hej kĂ€ra kunder💕

Idag Àr det tredje advent och jag sitter med tÀnda ljus och njuter av stunden. Jag tÀnker ocksÄ pÄ er och hoppas att ni ocksÄ ska ha möjlighet att koppla av och njuta av lugn och vÀrme.

Det Àr en vecka kvar till jul och det Àr oftast en stressig och intensiv vecka men ocksÄ en tid fylld av förvÀntningar, förhoppningar och glÀdje.

Jag kommer att ha öppet pĂ„ salongen hela veckan MĂ„ndag t.o.m Fredag mellan kl 9.00- 18.00 men gĂ„r du förbi salongen och ser att  ””gatuprataren” och flaggan Ă€r utanför porten sĂ„ Ă€r jag pĂ„ salongen och dĂ„ Ă€r du alltid vĂ€lkommen upp oavsett vad klockan Ă€r.

Jag har sÄ mÄnga fina julklappstips pÄ salongen sÄ kom gÀrna upp och lÄt dig inspireras.

Till alla er kÀra kunder som kommer pÄ behandlingar denna vecka kommer jag som vanligt fokusera pÄ dig för att ge en avkopplande stund med ett önskat och tillfredstÀllande resultat och Tack för att ni alltid har ett sÄ fint överseende för nÀr andra kÀra kunder kommer upp pÄ salongen för att handla.

Jag ser fram emot en julig vecka tillsammans med er🎁đŸŒČ

VĂ€lkomna!

Carina💖